2013. október 20., vasárnap

Beindult a gépezet

Elkezdődött a suli, vele együtt a gyakorlat és még költözködésen is túl vagyok, így tehát nem sok időm van a bloggal foglalkozni. Sajnos. L Azért megpróbálok minél többet írni, ha másról nem is, akkor a munkáról. :D 

Rájöttem, hogy akármilyen hülyének néznek is a gumicsizma igen is hatásos az eső ellen. Na, persze az esernyővel/esőkabáttal együtt, mert bár alulról megvéd felülről nem.


Ezen a hihetetlenül izgalmas közleményen túllépve.


Tegnap munkanap volt. mit sem sejtve lépek be a dupla ajtón, mosolyogva köszönök a durcás biztonságos bácsinak, becsekkolok és irány le az öltözőbe. Szokásos munkanap, eltekintve attól, hogy hulla fáradt vagyok és még a metrópótló „csigákat” is túléltem. Csinálom a feladatomat és egyszer csak megszólal a főnököm, miszerint szeret velem dolgozni. :D Öröm és boldogság. Ilyet se minden nap hall az ember lánya.



Ennél a képnél még nem gondoltam, hogy eljutok idáig a szakmán belül. :D Jó, persze még nem vagyok szakács, de ami késik nem múlik. ;)

1 megjegyzés:

  1. Gratula! :)
    Amúgy meg tényleg nem vagy egy túl aktív valaki, csak egy év van a két bejegyzés közt... :D
    És egyik nap mikor áztam és tocsogtam a cipőmben valahogy még a rózsaszín gumicsizmát is leirigyeltem az egyik lányról... :$ :D :D

    VálaszTörlés